Apr 1, 2009

D!a.....

this entry goes to someone that i really2 care bout her...

kali pertama aku nama nick dia aku cm tertarik nak kawan dengan dia..entah mengapa. aura barangkali..eheh?actly aku xberapa igt cmne aku mula kwn dgn dia..its just happen... yang pasti time tuh aku mmg xpandai sgt bergaul dgn org lain..aku byk melihat dari berkata2.. sampai la suatu malam tuh.kitorg chat dlm cbox(forum republic) ramai pas2 sesi add meng-add ms/fs/segala bagai bermula..ada can nk tgok muka neh.eheh!! last2 aku dgn dia dorg xtgok ag muka.mula la sesi pemberontakkan..OMG~ nak xnk kena tunjuk gak..aku kasli link blog aku sbb ada 1 pic jep tuh pon pic ramai2 so ada can nk escape..(hehe)last baru dia tunjuk pic dia...wahhh cumel seyhh putih lak tuh.ktorg tido lewat gilerr mlm tuh...gara2 nk tgok gak pic sume org hahaha
so lau xslh aku mlm tuh la kemesraan kami terjalin..(lau slh jgn mara aku XD)dia neh mula2 cm ssh nk approach..something hidden..so lama2 aku leh ngam lak dgn dia..tidak ku sangka.. mmg best sgt2 kwn dia.bagi aku dia neh bole dibuat kawan..dan aku percayakan dia dan sgt2 senang lau nak kongsi pape. wlpon perkenalan kami terjalin dlm waktu yg masih singkat.tapi aku rasa macam dh kenal lama even not all the thing aku tahu sal dia..
dia....
#selalu bagi aku semangat (terutama sal result SPM)
#selesa untuk berkongsi suka duka
#something special dlm diri dia
#bole diajak gurau2
# suke jadi PENYELAMAT AKU
#ada byk persamaan antara kami berdua
#comel orangnyer...
#seorang yang berjiwa kental

terlalu banyak sal diri dia yang aku xleh nk ucap dek kata2...so today is her 18's birthday~
nothing to give justwanna wish happy birthday my friend n i really3 hope our friendship till the end.. she is...

NUR NABIHAH YUSOF

tak lupa jua kepada eida yg berkongsi tarikg lahir yang sama dengan bihah

selamat hari lahir,kawan~

5 comments:

eida said...

myra~
aku jua berkongsi tarikh yg sama dgn bihah~

hoho!

bihah said...

thanks myra...
love u...
huhu..terharu aku bace wei...huhuhuhu...

MyR@ said...

erkk..
epy bufday both of u
bihah n eida~ eheh

jgn lupa aku masa mkn kek
huhu

eju said...

sweeeeeeeeeeeeeeetnye!!!
patutla eju bukak blog nih, byk semut dtg kat pc.. hahahaha =D

so sweet lahh myra & bihah~

bihah said...

thanks myra..huhu..terharu aku