Apr 30, 2009

Mini gathering r91~


semalam selesai sudah satu gath yang dirancang iaitu pada hari rabu,29 april 09 pukul 12 di central square sungai petani,kedah..pada mula nya memang ramai yang mahu hadir tapi pada saat akhir ada beberapa user lain tak dapat hadir atas sebab-sebab yang boleh dijadikan sebab.. gath ini hampir2 dibatalkan kerana ketidakhadiran pihak lain..tapi alhamdulillah akhirnya berjaya jua gath tersebut dilaksanakan.. pukul 11.30 aku masih di hadapan pc dan masih berbaju tido..(kul 12 gath nak mula) hehe tetiba iza-chan hantar mesej menyatakan dia dan yang lain sudah sampai..aku makin gelabah.mana tak nya..mandi pun belum lagi.aku terus bergegas ke bilik air.. seusai perihal itu tetiba hal lain pula muncul..jiran aku meninggal dunia...aku dah mula serabut.. (nak pergi ker nak cancel neh??) 

aku mengambil keputusan menziarahi jenazah kemudian terus ker central square..hampir pukul 1 baru aku sampai..sekali kazen aku ada.(alohaa..segan lak) aku pon cuba kawal ke-macho-an aku dengan sebaik mungkin..aku pon jalan la.sekali terlanggar patung mende tah kat tepi tuh..(aku lau jalan memang xtengok daa..main jalan jer) hahaha tanpa rasa sengan silu aku g angkat balik..(ngeng lau kau..buat malu jer) lepas tuh 'kami' terus masuk pizza hut..cadang nak tunggu yang lain sampai(kalu ada yg nak dtg) lepas kami order makan baru epan sampai..sebelum tuh sempat ag si epan tuh main hide and seek dengan kami..aduyaii penat cari dia..

makan punya makan tak ingat dah mende lain..baru si fesal aka hantugigi sampai..kira yang datang hanya lah iza-chan,kyna,dinokega(kazen aku),bloodyscore(aku),epanz,hantugigi(fesal) dan kwn aku yang bukan ahli forum... dalam kul 3 aku mintak diri sebab aku nak beli barang lak.. kang malam la baru aku balik lau lepak lama2..tapi memang best la borak dengan korang.
masa aku dan kawan aku neh pusing2 usha kedai ttba nampak pakcik konduktor bus tgh bt date dengan bini dia..hehe sweets giler.. lau aku tego tuh mau dapat makan free lagi.. haha memandangkan xmau spoil date pakcik tuh..aku hanya melihat dari jauh.. sebenarnya tuh la pakcik bas yang sangat2 best masa aku sekolah dulu(tahun lepas jer pon) sebab lau aku naik bas dia mesti dan pasti tambang free tak pon separuh harga.. mana tak best nyer.. 

setelah itu aku dengan perihal aku sendiri..mula mencari barang2 untuk ke matrik..adess memang nak patah aku jala dengan kawan aku yang sorang neh..dah la dia yang banyak shopping melebih dari aku.dia tuh datang nak teman aku jer..sekali dia yang shopping sakan.. tapi best la sebab dia belanja aku..kui kui kui cari punya cari barang kul 5.45 baru balik rumah.. memang penat la sebab xberenti duduk langsung..naek bas baru rasa nikmat duduk...

neh jer pic yang aku dapat masa gath tuh






6 comments:

@pEaCE@ said...

bedtime story dah updateee

fa ; ) said...

tula psl.
cm berzamn tunggu si myra nih update.

kyna said...

hi8...
masa patong tuh jatuh ader sorg mamat ni dier tgk jaa..nthen snyum sorg2.. bkn nk tlg angkt...kyna tgk dier snyum tros kyna wat bodo je gi piza hut tuh... hahahaha...=)

NurAreefah said...

jelesssssss

MyR@ said...

eyi dan fa:
sorry..xde mende nak cite actly

kyna:
aku tahu siapa gerangan nya
sbb masa aku pusing
aku nmpk dia gelak dgn riang

efa:
aku jeles kau leh g ERAT

Tipah said...

aku jeles gak..
huhu..
dak selangor ramai je tp xrancang wat gath..skrg sume da cbuk nak smbung blajar..
nice gath..