May 3, 2009

award!!


sebelum tuh aku nak ucapkan terima kasih kepada eida dan efa
kerana mereka aku di anugerahkan award ini
wahh sungguh berasa bangga dan gumbira
terima kasih semua~

rules....
1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..
2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..
__________________________________________________________

Efa
- seorang yang baik
-sentiasa gembira dan riang ria
-kadang-kadang dia agak senget (haha)
-suke foward msg best2
-seorang yang mudah didekati dan peramah

Eida
-cumel orangnya
-sifat dia sgt disenangi orang lain
-join 'girls talk' secara sulit hahah
-suke post byk2 kat republic of 1991 sehingga ditabalkan sebagai VIP
-blognya sangat comel..

____________________________________________________________


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

-sangat malas untuk update blog (sampai kena marah sbb xupdate..hoho)
-on9 kurang dari 24 jam
-sangat teruja bila dapat buku/novel baru dan akan bersengkang mata semalaman semata2 nak abeskan buku tersebut (macam hari esok xde da) kui kui kui
-tido sebahagian hobiku yang paling nikmat
-makan sehingga perutku buncit dan 'cumel'
-tengah abeskan dinner dash ver 1-4
-suke lagu baru kat blog aku neh
-tengah giat mencari resepi baru terutama cake/puding untuk aku jadikan eksperimen yang sangat berjaya nanti
-handphone aku selalu hilang dari pandangan mata
-aku sudah penat memikirkan ape hobi/fakta sal diri aku...

_____________________________________________________________

4. Anda perlu memilih 10 orang penerima award dan describe tentang mereka

1.bihah-kawan di dunia maya yang aku paling rapat dan ape yang penting?? dia 'cumel' dan berjiwa kental
2.feeq-geng mod di r91 aku yang sangat sempoi
3.mira-teman di r92 jua..dia dapat uia dan matrik yang sama dengan aku...weeeeeeee~
4.eju-seorang yang baik,hensem dan kreatif.suke kwn dengan kau eju...
5.azri-admin r91 yang sengal tapi best!!!
6.kyna-ramah dan sentiasa kewl~
7.safwan-suke berkebun dan main chess..peminat cite2 korea macam aku!!
8.arep-suke anime,budak yang baik dan rajin buat design..hehe

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag

actually aku nak sebut semua jer tapi
memandangkan ramai dah dapat award neh
jadi aku maaf kepada sesiapa yang aku xsebut yer

4 comments:

bihah said...

thanks myra...
/me hug myra

ko pun comel..hehhee

eju said...

tengkiyu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kyna said...

tq myra =)

mira said...

thanks myra..
syg kau..
haha