May 22, 2009

setapak..

esok aku akan bertolak ke shah alam..tak perlu gusar mencari tempat menginap kerana akak aku duk sana.. belum puas aku berjumpa rakan aku(twin,farah dan wieda).. aku epy gilerr kua dengan korg... yang paling best kita g alor setar naik moto tuhh...maklumlah baru dapat lesen.saja nak eksyen!!! hahaha pape pon thanks sebab banje aku..(3 kali mkn)pas2 aku main antara aku dan twin aku spe ag ramai kena ngorat.. sengal gilerr.

kul 10 malam baru sampai uma.. gerun seyhh.dalam bas aku sorg jer penumpang terakhir.masa aku nak turun tuh driver tuh panggil aku.sekali aku kenal daaa.buat cuak jer awal2 tuh.. tapi masih gerun la.oke!!!! aku dah siap pack semua nya.. akhirnya selesai jua

kepada dak2 republic of 1991,aku akan sentiasa ingat korg even aku bakal sibuk kelak~ ingat!!! hari raya kita bt gath dlm cb..yuhuuuuuuuu best nya... sekarang pon ramai dak2 RO91 dah blah. ada yang masuk matrik.kali neh giliran UIA lak.. feeq,jgn sedey2.. huhu azri,sorry aku xleh nak sengal2 ag dengan kau.. kita kan sehati sejiwa hehe eju,dah g study jgn lupa myra k
erkk banyak nyerr nama yang aku nak sebut... kepada semua take care~

even aku baru kenal korg (dak2 RO91) aku betul2 sedey bila pikir nak tinggal kan korg semua...
kita dah macam classmate bagi aku.. pape pon all the best utk korg semua.semoga ketemu lagi pada masa akan datang.. jaga diri..salam ukhwah


6 comments:

syafeeq said...

xsedih dah..nak wat cmnerkan?..aku tggu raya nanti..semua ada masa tu..yey!
tke cre k blaja sana..
jgn lupa ro91~

NurAreefah said...

gonna mish u sayang..

hope c ya there!

N E E q L I S A said...

yup2.
jgn lupe ktrg taw.
ro1991 terutamanya.

gonna mish u. tc yap!

:: FaE-ZaH :: said...

myra!!!
huhu myra dh nk pegi...
lm xjumpa myra kat cb..
gudluck kayh kat sana nnt...
n dun forget iza keyh!!!
/me sayang myra

eju said...

myra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gonna miss u T.T
study leklok!
sori kblkgn ni eju da jarang join cb, borak2... huhu sedih2..
take care, k =)

♥KHAIRI♥ said...

myra!!
ak pn akn windu same kamu..
moge jmpe la kte kt uia ti..
ingt ko msti jmpe ak sblm gk nilai..