Feb 27, 2009

FungkurFm roxxx!!

aku taw sal radio neh sbb ia radio rasmi forum 1991 tatkala hotfm buat hal lagi..angkara nad dan afnan yg pomot sgt.aku jd addicted suda!!!LOL den smlm,nad xde aku amik tugas pomot fungkurfm.tidak ku sangka semua berminat.sje nk meng-happening-kan chatbox uhh aku masuk web dia den request lagu utk dak2 1991.sebut la nama sorg2 den semua nk request gak..haha time tuh dj jellyplumpy .ok gak.sampai la kul 12.dj lain amik alih...
dj kubi aka kelubi!! time dia la kitorg kaco.
hampir semua dak2 yg dlm chatbox uh nk bt request .kitorg pon serang dia..yea serang ramai2.....
sampaikan dia xtaw spe yg request dulu.kira xikut turn arh.last2 dai mintak no fon sbb nk kol.den spe pon xkasi...ada lak dia ckp kt on air. kubi cabar budak2 forum 1991,wakil2.den kami pon myahut cbran demi mjga maruah forum tercinta..(cewahhh) afnan is the first,epanz,hazy,syafeeq,asyraf den spe ag tah dj kubi tuh kol.dorg suruhh aku kc no.takk mau aku...lps dj kubi kol dak2 tuh semua..dia ada tambah2 yg kitorg mmg xckp pon cm2. cissss hahaha den kami serang balas dengan bt request byk2 dan buzz ramai2 secara serentak..LOL time tuh dh kul 3.30 a.am..aku xberapa sihat jadi aku masuk tido dulu.yang kesian nyer kt hazy la.. dj kubi suke tambah2 dedikasi yg hazy kasi uhh. cyan meyhh kt hazy!!
tapi xpe,hazy dh kenakan dj kubi dgn mbt request dj kubi kena nyanyi 1 lagu.sekali dia bantai 3 lagu daa haha lwk dowhh dj kubi nyanyi.btw,dj kubi sporting~!!dj kubi neh macam2 kerenah dia..mesin tebu la mesin basuh la amun la yana la king kong la kambing la semua ada dekat dia.
dan ada sorg pendengar neh nama yana..dia request lagu pelik2 dowhhh ada 1 lagu neh aku bosan aku bosan semua nya bosan...bosan bosan..cm2 la lebih kurang adoiyai...penat aku melayan.tp dak2 1991 mmg kewl and sporting!! aku syg korg semua... oh ya,sebelum tuh..dj awie ada masuk chatbox sbb aku ada sebut sal forum neh kt dia.we love you dj awie~~ dan our big boss,faiz ada ckp yg dia nk tuka radio fungkurfm ker ikimfm sbb kitorg terlalu..erkk... dia ckp nk kasi kitorg insaf..eh faiz aku dh pomot taw forum neh on air dan nama kau sekali kami sebut (nk bodek) faiz!! jgnnnnnnn tuka radio uhh...jgnnnnnn.dh penat aku melayn sampai ke pagi aku pon masuk la tido...aku still gelak terbahak2 masa nk tido uhh.. serius... lwk gler.. aku gelak jer bila igt dj kubi uh.. tah pape.. neway,ayuh korg semua jom layan fungkurfm sampai tersungkur hak hak hak hak korg mmg best
afnan
eida
epanz
imran
areefah
hazy
asyraf
syafeeq
iza

klik here:
.: fungkurFM :.

6 comments:

eju said...

aiseh salah letak komen kat bwh lak.

nway, jelesnye!!!!!!!!!
='(

eju said...

hahahahha eju still the 1st bg komen

/me jelir lidah lg kat org2 yg lmbat

eida said...

huhuhu~

myra,ko xsempat dgn aku...

hahaha~

btw,aku pn syg ko...

kita mmg roXX~

fa ; ) said...

waaaaaahhh.
virus nad da melanda.
bangga arh nad bace nih.
XDXDXD

nur said...

aha?
apakah ini =='
nas tak paham pape,

nad tu. si nadrah eh.

huwa.. ini lah masalah aku yang asyik konsentrate ngan blog baru ku itu.
muahaha. eh. fungkur ni.
mana jumpa stesen radio ni?
ndak ponah eden dongar myra

(ni yg start nak review 1991 balik ney. LoL.)

MyR@ said...

nas!!
klik la link yg myra kasi bwh uhh
fungkurfm
lawak dowhh