Mar 29, 2011

i'm gonna miss the class

assalamualaikumm

Hari ini merupakan kelas introduction to communication yang terakhir. Agak sedih disitu sebab kelas ni jep aku rasa relax sikit. Kami sekelas ada buat surprise party untuk miss. Masa the whole class cakap SURPRISE!!!! Miss aku boleh buat muka tak bersalah sebab dia ingat kami saje-saje cakap macam tuh. Sekali bila tengok kat stage ada makanan segala bagai baru dia sedar hahaha yang tak boleh blah time budak-budak tuh sibuk bawa masuk makanan pun dia tak perasan langsung even lalu depan dia kot time tuh.  okay, itu sangat kelakar!! hahahaha

Lepas makan, kami sempat ambil gambar ramai-ramai =) miss dah terharu gila. tinggal tak banjir jep teater room tuh. Dari ada appointment terus dia cancel sebab kami buat party khas untuk dia hehe sebenarnya, minggu lepas dah jadi kelas terakhir tapi miss buat extra class untuk sesiapa yang nak tambah markah dengan presentation. Jadi, tak wajib pun nak datang ke tak. Tapi kawan-kawan aku yang lain semua gi sebab carry marks kurang memuaskan (macam lah carry marks aku dah cukup bagus :P) presentation hari ni aku boleh cakap 1 jep. Bosan!!! Miss aku pun macam tak sabar nak tamatkan kelas tadi hahah

Kesimpulanya, kelas dah habis! Yay! hanya sekadar suku hati untuk bergembira sebab final exam pula menanti. Sekarang masa untuk fokus exam. Sape rajin gila tuh, meh lah ajak aku stadi sekali….





nota kaki: gambar kurang enak dipandang hasil lensa yang tidak berkualiti hoho

4 comments:

Anonymous said...

my............ luv intro 2 comm class.. plus da lecturer yg sporting abeh.. hhuhu i'm gonna miss this moment... :)

MyR@ said...

anyss: me too. love damm much the class, lecturer and the whole class huhu

najwa said...

xsaba nak msok gombak..>.<

MyR@ said...

sara: best wooo.. cepat2 lah masuk gombak yer hee =D