Jan 22, 2011

the hell weeks

tajuk pun dah nampak macam se-te-res gile kan? saya sedang mengalami minggu-minggu neraka harap maklum. weekend ni ada mid-terms. 2 paper jer.jer??? bermula dari hari jumaat iaitu semalam dan hari ni. dua-dua subjek membunuh habisan. aku rasa macam nak hentak-hentak kepala dimeja dan nages laju-laju je masa dalam dewan. tak boleh jawab huhu lepas exam tadi ada study circle (halaqah) tapi aku skip hehe stress punya pasal. punya nak sedapkan hati dan tak nak terjebak dengan emosi yang melampau, terus aku berlagak cool pergi makan dan tido. lepas bangun terus rasa segar dan tak ingat apa-apa. barulah ada harapan nak hidup hahahah

paper semalam pun boleh tahan susah dia tapi kurang-kurang aku boleh je goreng ape yang patut. tapi, paper hari ni ya Allah, terlampau senang sampai aku speechless nak jawab ape nak tulis ape pun tak tahu LOL nasib baik atas jasa budi baik seorang hamba Allah, aku mampu beli buku teks padahal esoknye dah nak exam...

minggu neraka aku tidak terhenti disitu, malah makin bertambah. bermula dari minggu hadapan iaitu hari isnin hingga hari jumaat, aku akan berhadapan dengan 4 papers dan 1 kelas skill  *sigh *sigh *sigh memang tak ada gap langsung even sehari untuk bersenang lenang. seronok kan? -_-" minggu depan punya mid-terms lagi la terbaik sebab banyak subjek agama dan must has quranic verses as evidence. baca dan hafal lah kau sampai lebam wahai cik maira. 

walaupun rasa sangat beratnya tapi bila fikir lepas habis mid-terms boleh balik rumah terus semangat berkobar-kobar nak study sampai lebam mata macam panda. nasib panda comel haha baru berangan nak balik rumah awal tapi disebabkan kelas library skill punya angkara terpaksa kuburkan hasrat yang terpendam tu huhu lama sangat tak balik rumah, rindu kedah~


4 comments:

nur said...

minggu neraka gak ker?

huhu... samer la kter.. ;)

MyR@ said...

sabar jela efa yer..
kejap jer bahana dia
huhu

nur said...

efa?

huhu nas la myra. :)
baik, bahana dia memang hilang sket.
hehe

MyR@ said...

eh sorry...
selalu igt kalau Nur tuh efa hehe
mid term dah abeh!!
boleh hooray sebentar =)