Apr 17, 2011

soal dan jawab

assalamualaikummm

aku suka sangat bila dah type panjang panjang then tiba-tiba blog aku logout sendiri nya. oh terima kasih sangat dan gembira dengan mata bersinar-sinar youu (mata di atas tangan di dada) haha ye, saya b a h a g i a . oleh sebab tak nak naik hangin dengan benda yang remeh tu jadi aku mencari sedikit entertainment. jom mulakan sesi soal jawab. i like!!


*Apakah nama sebenar anda?
- Humairah Binti Ishamuddin =)


* Nama samaran yang pernah anda miliki
-merah (family je panggil)
-oren (sebab ketagihan yang melampau terhadap buah oren haha kawan sekolah rendah je panggil)
-umai ( sekadar segelintir yang mengenali dengan gelaran ni)
-mai (masa buat foundation dapat gelaran ni sebab malas nak panggil nama penuh dan sekadar 1 lafaz)
-adek (kakak dan abang je panggil macam ni)
-cik maira (oh sangat meluas. sejak sekolah menengah lagi sampai lah sekarang =))

* Benda yang terakhir kamu beli guna duit sendiri? 
- t-shirt comel kat Central Market 

* Adakah kamu sedang bercinta sekarang? 
- ya (awww i malu LOL)

* Mana lagi sedap ? Aiskrim atau kek ?
- semestinya lah aiskrim. pengubat segala emosi. kalau marah pun boleh senyum hehe

* Tuliskan lima perkataan yang menggambarkan diri korang.
- berdikari
-bajet comel tapi muka ketat sentiasa
-cerewet
-banyak cakap dengan orang yang rapat
-old fashion 


* Nyatakan salah satu blog yang paling anda suka baca..
 
*Anda happy sekarang?
- ya, alhamdulillah =)
 
*kenapa anda happy?
-sebab yang tidak dapat dijelaskan sebabnya haha
 
* 5 benda yang anda idamkan tapi belum tercapai
-iPhone 4
-iPod
-suzuki swift 
-segulung ijazah
-makan kat Full House


 -

2 comments:

Aina said...

hihi :3


hai oren :)

MyR@ said...

hye aina
malu rahsia dah terbongkar
haha =D