Nov 11, 2010

Tag.!

dah lama tak kena tag menge-tag ni. i likeeeeeee =) terima kasih kepada yang berkenaan kerana tag saya. mari mari kita jawab....

1. Apa benda yang penting dalam hidop korang?
benda? musti la lappy tersayang dan inci handphone :)

2. Benda terakhir yang korang beli menggunakan duit korang sendiri?
tiket wayang citer unstoppable.. 4 orang sekali huhu

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan korang nanti?
dekat mana mana pun tak pe.janji tema mesti Fairytale.. tak demand kan? haha

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
mencari calon..berminat? =)

5.Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
hingga ke hujung nyawa.. cewahh insyaAllah, selagi jodoh berkekalan. Amin~

6. Dimana korang selalu jumpa kekasih korang?
ada pun belum, macam mana nak berjumpa selalu. adeh -_-'

7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
novel- rooftop rant
majalah- Cleo

8. Apakah nama penuh korang?
Humairah Ishamuddin (n_n)

9. Antara mak dan ayah,yang mana korang lebih mesra?
dua-dua rapat ♥ tapi lebih mesra dengan ayah kot

10. Namakan orang yang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
my future husband.. seriously, nak sangat tahu sape! heh..

11. Adakah korang basuh baju sendiri?
mesti lah.. budak rajin ni *wink *wink

12. Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
semestinya tanah suci Mekah.. lagi 1, Scotland!! tak tahu kenapa nak pergi sana. dari kecik lagi teringin nak pegi sana

13. Pilih salah satu,peluk atau cium?
saya pilih ATAU jela.. hahaha

14.5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
benda lagi? haaaa, pencil Pooh hadiah dari kakak. still simpan lagi even dah 6tahun haha sayang sangat nak guna sebab pencil tu chumel lah :P

15.5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
1. soul sister(train)
2. just the way you are (bruno mars)
3. love like woe (the ready set)
4. bila aku sudah tiada (hujan)
5. kekasih yang tak dianggap (kertas)

16. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
10 december! last year sambut dalam dorm dan kedai mamak kat nilai sekali dgn budak2 republic91. thanks korang.. best sgt!!!! =) <3

17. 6 orang blogger yang korang nk tag.
hawa
nad
fa
fawh
feeq
efa


18. cerita sikit bloger yang pertama korang tag.
hawa? dia ni nakal ni haha kawan sekolah menengah dan cantik orang nye. tengah korek rahsia macam mana dia jadi kurus sekarang. heeee :D

6 comments:

Fa said...

huuu.
da lme seh tk kne tag
;D

Nur Areefah said...

efa tu sapa =.="

MyR@ said...

fa: bt jgn xbt haha
areefah: kamu la efa..=)

Princes Almond said...

wOo..nme ak pon ada..hahha...myra..solan apekah? hahahah

MyR@ said...

hawa: ko copy paste soalan di atas. delete answer aku dan jwb ler heee

Princes Almond said...

hahaha..kne jwb kah? malu lar...bak kata ct haliza kn...tiada rhsia..blh x..ngeee