Nov 27, 2010

wedding


Assalamualaikum =)

sekarang ni musim mengawan agaknya sebab aku jarang nampak kucing berkeliaran sekitar rumah sejak kebelakangan ni.naik hairan juga walaupun agak bagus heh! sebenarnya aku nak kongsi mengenai majlis perkahwinan senior aku.

al-kisah bermulalah ia pada tepat pukul 11 pagi tadi, pada mulanya aku dan cik wieda pergi membeli hadiah buat si pengantin dan kami meneruskan perjalanan ke Penang bersama 2 orang rakan yang lain. mak aiii bukan main senang nak cari rumah pengantin. sejam lebih juga-lah baru jumpa -_-"  setiba di rumah pengantin, benda utama di ingatan hanya-lah MAKANAN. lapar weh. tak sempat sarapan sekali penat mencari rumah pengantin lagi. bayangkan lah betapa deritanya kami semua....

si pengantin yang bertemakan pink tersengih gembira melihat kedatangan kami.seri pengantin terserlah bukan kepalang lagi.. heee :D semoga berbahagia yer akak =)

 kak Eifah: penat melancong ya? p makan dulu p. 
kami: tak pa kak eifah, kami dah belasah cukup-cukup tadi. siap mintak tapau lah akak" haha
  
rata-rata hampir majoriti batch mereka kawin awal. senior aku tu baru umur 20!!  muda kan? tetiba nak kawin awal juga LOL okay! memandangkan tak sempat bergambar dengan pengantin yang sibuk bagai nak rak. jadi aku gantikan dengan gambar-gambar di bawah :|

Raja Farah & Megat Bashirun

Nadia (anak tokei naza) & Hamzah (anak tokei hotel Holiday Villa)


Elyana & Khairul

ini.
sangat.
manisssssss
dan.
~selamat pengantin baru~


8 comments:

nadrah zainuddin said...

kau tengok! senior kau 20 and DAH KAWEN! gila apaaa. next year kita 20! boleh kawen dahhh! OMAGADDD!!

n i k l i s a said...

JOM KAWEEEENNNNN! terujaaaa!

MyR@ said...

nad:err.. tapi aku masih mentah sementah mentah kacang tanah.oh 20! pergi kau jauh-jauh..

niklisa: jgn lupa post kad kawen :P

n i k l i s a said...

ofkos! dan ko wajib datang tau tau. kat kelantan aw. get ready duit bnyk2 tros. hahaha

dya adriza said...

mmg musim kahwin.. sampai kita sendiri rasa nak kawen. haih~

nas said...

Elyana is sooo sweett dowh.. hahahhaa.. tulis 'will you marry me?"

pehh,,,, kacau2..
umur 20 da kawen.. serius mantap.. jarang pasangan ada komitmen tinggi cam diorang, respek sama senior myra sangat2 huhu :)

MyR@ said...

niklisa: ala, sapot sekali tiket flight la.. okay? konpem dtg nye even kat obesi :P

dya:thanks 4 visit =) aah.. ramai sgt bertemu jodoh skrg

nas:wahh terharu nas komen hehe yer! elyana sgt manisssss.geram myra tgk gelagat dia bt cm2. oh sewitt.. myra nk ikut jejak senior bole?? haha

nur said...

buleh ajerr... tapi satu syarat lazim jangan lper...

kad jemmputan kena sampai dua minggu sblom tarikh perkahwnan okey.... haha:D